Vasilescu reia laitmotivul dictaturii: "Fiţi liberi şi fericiţi şi bogaţi sub dictatura iohannistă"

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu

Fostul ministru PSD al Muncii Olguţa Vasilescu a distribuit o postare a fostului purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, Mirel Palada, în care acesta acuză o dictatură "iohannistă". Postarea este însoţită şi de comentariul "Genial, Mirel."

Ce găseşte Vasilescu atât de "genial" la postarea lui Palada? Ei bine, fostul consilier al lui Ponta, personaj care la un moment dat a sărit la bătaie într-un studio TV, atacându-l pe senatorul USR Mihai Goţiu, lansează critici acide la adresa liberalilor, după ce preşedintele Iohannis a acuzat frontal PSD-ul că a încercat să creeze o criză sanitară pentru a da în guvern.

Redăm postarea lui Palada:

S-au făcut că nu e decît “o banală gripă”, ca să facă alegeri anticipate. De vină e PSD, evident.

N-au ştiut să gestioneze situaţia la început. Nu s-au organizat. N-au avut materiale. N-au avut teste. N-au avut măşti. N-au avut combinezoane pentru medici. N-au avut medicamente. De vină e PSD, evident.

N-au ştiut ce să facă cu restul bolnavilor, alţii decît cei de Covid. Lumea a suferit crunt. Şi încă suferă. De vină e PSD, evident.

Au primit un milion de diasporezi înapoi acasă, fără nici un control, lăsîndu-i să zburde nestingherit prin ţară, să îmbolnăvească în stînga şi-n dreapta. De vină e PSD, evident.

Au trimis oamenii la “sparanghel” înghesuiţi ca pe nişte vite, neo-iobagii nemţilor. Nu conta că se îmbolnăvesc. Nu contau condiţiile de muncă şi de trai. De vină e PSD, evident.

Au făcut varză Suceava, acolo unde jupîn penal absolut este distinsul domn pesedist Flutur, care tocmai fusese premiat de distinsul domn Klaus şi dat exemplu de bune practici medicale. De vină e PSD, evident.

Au pus ţara economic pe butuci, neştiind ce să facă, nepricepîndu-se să gestioneze criza economică, împrumutîndu-se la nişte dobînzi de cămătari, cele mai mari dobînzi din Uniunea Europeană, dobînzi de republică bananieră. De vină e PSD, evident.

Au făcut matrapazlîcuri cu măşti, ajungîndu-se pe firul interesului fix pînă la amanta distinsului domn Orban. De vină e PSD, evident.

Au ajuns la contraperformanţa de a avea vreun milion de concediaţi din cauză de Covid. De vină e PSD, evident.

Au gestionat prost starea de urgenţă, neştiind altceva decît să pună imnul la megafon, în cel mai dulce stil miliţienesc cu putinţă. De vină e PSD, evident.

Au gestionat prost relaxarea, urlînd la lume ca nişte căprari şi dînd vina pe populaţie pentru toate nepriceperile lor. De vină e PSD, evident.

Au făcut varză sistemul de educaţie. Milioane de copii îşi văd viitorul în pericol din cauza nepriceperii de tip Anisie. Ministru mai varză ca Anisie nici în Uganda nu găseşti. De vină e PSD, evident.

Au închis ziare, au pus pumnul în gură libertăţii de expresie, au manipulat şi minţit şi făcut propagandă. Au cumpărat presa cu 40 de milioane de euro. De vină e PSD, evident.

Au dat nişte legi abject de proaste, pe care nici măcar fochistul de la mine de la Telega nu le-ar fi scris pe genunchi în asemenea hal. De vină e PSD evident.

Au făcut ţara varză. De vină e PSD, evident.

Hai, să fiţi liberi şi fericiţi şi bogaţi sub dictatura iohannistă. De vină e PSD, evident

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne