Vânt puternic în Capitală:Un copac a căzut peste opt maşini pe Şoseaua Ştefan cel Mare, iar trei stâlpi au picat în Sectorul 5

(ARHIVA) Copac căzut pe carosabil
(ARHIVA) Copac căzut pe carosabil (Epoch Times România)

Din cauza vântului puternic, opt maşini de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în zona Spitalului Colentina au fost avariate, după ce vineri dimineaţă un copac a căzut peste ele, anunţă B1TV. Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat că două dintre autoturisme erau parcare, în timp ce alte şase au fost lovite din mers.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Bucureşti, Daniel Vasile, două echipaje de descarcerare intervin la faţa locului şi nicio persoană nu a fost rănită.

Traficul rutier dintre Obor înspre Ştefan cel Mare a fost complet restricţionat, până când şoseaua va fi eliberată.

Directorul Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 2, Cristian Lemnaru, a explicat că arborele, un plop, se afla în curtea spitalului Colentina şi se afla în administrarea Primăriei Bucureşti. Acesta a adăugat că şoferii ale căror maşini au fost avariate vor fi despăgubiţi.

Vântul face ravagii în Capitală şi în Sectorul 5 unde trei stâlpi de electricitate au căzut pe strada Tăcerii. Şi aici traficul este blocat, unul dintre stâlpi picând pe o maşină parcată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a mai precizat că un banner (panou stradal – n.r.) este în pericol să se prăbuşească în zona Decebal - Piaţa Muncii, la faţa locului intervenind echipele ISU Bucureşti.

Vineri şi sâmbătă zona Munteniei se află sub o avertizare de ploi şi vânt puternic. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în Banat, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea va ploua. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp. Vântul va avea intensificări locale, temporare, cu viteze mai mari în sud şi sud-est, unde rafalele vor depăşi 50 km/h.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne