Un presupus fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerării regizorului

Sergiu Nicolaescu, regizor, actor
Sergiu Nicolaescu, regizor, actor (Epoch Times România)

Un presupus fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus vineri, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, o contestaţie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare a regizorului.

Bărbatul, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a cerut în instanţă stoparea procedurii de incinerare, programată pentru ziua de sâmbătă, de la ora 12.00.

"Mama mea nu a încercat să facă publică această informaţie, întrucât suntem o familie onestă. Am depus o cere pentru stabilirea paternităţii", se precizează în documentul făcut public vineri seară, la România TV.

"Am aflat de la început, de la mama mea, că sunt fiul cunoscutului regizor", adaugă bărbatul în document.

Dana Nicolaescu (35 de ani), ultima soţie a regizorului, a declarat joi că incinerarea a fost "dorinţa expresă" a soţului său, pe care i-a respectat-o, şi a cerut presei să trateze "cu decenţa şi respectul cuvenit tragicul eveniment cauzat prin dispariţia soţului ei".

Omul de film Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe, apărute după operaţia de peritonită suferită la data de 28 decembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură