Un OZN a fost filmat deasupra Phoenix, Arizona (Video)

Trei lumini misterioase au fost observate plutind deasupra părţii vestice a Phoenix, Arizona, în noaptea de 18 septembrie.

Luminile au fost filmate de Tony Aguilera, un fotograf din Phoenix, în jurul orei 23:00. El a postat filmul pe youtube, numind luminile "sfere portocalii" în descrierea videoclipului.

Aguilera a spus că vecinul său i-a bătut la uşă şi i-a arătat spre două lumini portocalii de pe cer, dar înainte ca Aguilera să le filmeze, ele au dispărut. Ele au reapărut într-un loc diferit cu câteva minute mai târziu, şi de această dată el avea aparatul de fotografiat pregătit.

Clipul video prezintă o pereche de lumini portocalii care pluteau deasupra luminilor oraşului Phoenix. După câteva minute, au început să licărească consecutiv.

Apoi, cu aproximativ 30 de secunde mai târziu, o singură lumină portocalie a apărut într-un alt loc.

"Dacă priviţi cu atenţie grupul de lumini roşii de sub "orbitele" aflate la linia orizontului, puteţi folosi asta ca referinţă pentru locul unde se aflau orbitele pe cer, înainte ca să dispară", a scris Aguilera în descrierea videoclipului.

"Este clar că atunci când o "orbită" reapare, ea este poziţionată mai înspre est decât a fost înainte să fi dispărut."

Explicaţiile propuse au inclus lampioane chinezeşti şi torţe militare, deşi Aguilera nu crede că arată ca torţe militare. De asemenea, el a subliniat că lampioanele chinezeşti s-ar fi ridicat spre cer, dar acestea au apărut brusc.

Nu este prima dată când OZN-uri au fost reperate deasupra oraşului Phoenix. Celebrele "Lumini Phoenix" au fost observate de mii de oameni din zonă, în 1997.

Epoch Times publică în 35 de ţări şi în 19 limbi. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru electronic