Un nou cartier de vile va fi construit în nordul Capitalei

. (ROMEO GACAD / AFP / GettyImages)
Ana Petrescu
27.09.2012

Un nou cartier de vile va fi construit în nordul Capitalei, în Tunari, lângă Avalon Residence. Investiţia în noul proiect rezidenţial se ridică la suma de 11,5 milioane de euro, notează b365.ro.

Noul cartier de vile va fi prezentat la Târgul Naţional Imobiliar ce se va desfăşura în perioada 28-30 septembrie. Acesta va fi compus din 132 de vile înşiruite, construite în regim P 1, în prima fază a proiectului fiind construite şase vile, dintre care cinci vor avea patru camere fiecare. Cele cinci vile se vor întinde pe o suprafaţă de 250 metri pătraţi.

Preţul imobilelor, ce au toate finisajele incluse în toate camerele, exceptând dressing-ul şi bucătăria, va începe de la 710 euro/mp plus TVA.

A şasea vilă ce va fi construită în această primă fază a proiectului va avea un preţ de pornire de la 850 Euro/mp plus TVA, va fi de trei camere, va include toate finisajele, în afară de dressing şi bucătărie şi se va întinde pe o suprafaţă de 250 mp.

În această primă etapă a proiectului va fi investită o sumă de peste 500.000 de euro, cele şase vile fiind finalizate până la sfârşitul anului în curs.

În cea de-a doua etapă a proiectului vor fi construite nouă vile, ce vor putea fi cumpărate la preţuri ce variază de la 71.000 de euro, pentru locuinţele construite în regim P 1 la 88.000 euro, pentru vilele P 1 M, cu 40 metri pătraţi de grădină şi două locuri de parcare incluse în preţ.

De asemenea, în cadrul complexului, va fi amenajată şi o piscină comună de mari dimensiuni, cu o suprafaţă de circa 250 metri pătraţi.

Construcţiile vor fi realizate cu Tehnologia Ozone Homes, prin care costurile de întreţinere se vor diminua cu până la 40% din valoarea obişnuită. Totodată, această tehnologie asigură căminului rezistenţă la cutremure, foc sau fenomene meteo extreme.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor