Un comandant de rang înalt al Hezbollah a fost ucis într-un atac israelian

Luptător Hezbollah în Siria
Luptător Hezbollah în Siria (Getty Images)

Forţele Aeriene Israeliene (IDF) au confirmat că un comandant Hezbollah din Liban a fost ucis, marţi, într-un atac aerian, potrivit The Telegraph.

Ismail Yusaf Baz, un comandant al sectorului de coastă al Hezbollah, a fost ucis în zona Ain Ebel din Liban. FDI a precizat că Baz era un oficial senior şi veteran care a ocupat mai multe poziţii în cadrul aripii militare a Hezbollah.

"Ca parte a poziţiei sale, Ismail a fost implicat în promovarea şi planificarea lansărilor de rachete şi de rachete antitanc spre Israel din zona de coastă a Libanului. În plus, în timpul războiului, el a organizat şi planificat o serie de atacuri teroriste împotriva Israelului", a precizat armata.

Între timp, Hezbollah a declarat că a lansat marţi drone încărcate cu explozibil spre nordul Israelului, declanşând sirenele de rachete.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe