Udrea: Mă gândesc că Meleşcanu ştie cine a fost ofiţer acoperit. Este determinant modul în care acţionează

Elena Udrea, preşedinta PMP
Elena Udrea, preşedinta PMP (Epoch Times România)

Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că evoluţia campaniei prezidenţiale este strâns legată de relaţia pe care o va avea fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe Teodor Meleşcanu cu ceilalţi candidaţi, relatează b1.ro.

"Atât timp cât există un secret major al unui candidat, prin faptul că nu vrea să se elibereze de el, şi există un alt candidat care îi cunoaşte acest secret şi mă gândesc că relaţia dintre cei doi este racordată în jurul acestei situaţii. Mă gândesc că domnul Meleşcanu ştie cine a fost ofiţer acoperit. Cred că modul în care acţionează în campanie este determinat de această situaţie", a menţionat Elena Udrea.

În scenariu în care prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, va fi declarat incompatibil de Curtea Supremă, în procesul în care se judecă cu Agenţia Naţională de Integritate, iar prezidenţiabilul PSD, Victor Ponta, ar dezvălui legăturile sale cu Securitatea, întreaga scenă politică a alegerilor prezidenţiale se va schimba.

"Dacă se va întâmpla ca ACL să rămână fără candidat, cred că în mod natural electoratul PDL se vor îndrepta spre mine. Nu înţeleg de ce ACL a riscat cu un astfel de candidat. Eu am o strategie de alergător pe culoarul lui, îmi văd de strategia mea. Habar nu aveam cine s-a mai înscris în cursă. Singurii candidaţi pe care îi provoc să spună ce au făcut pentru România sunt Ponta şi Iohannis", a adăugat Elena Udrea, vorbind despre principalii să contracandidaţi.

Preşedintele PMP a explicat că este decizia preşedintelui Traian Băsescu dacă va oferi mai multe informaţii despre presupusul candidat care a fost ofiţer sub acoperire, în cazul în care acesta nu va recunoaşte public.

Amintim că şeful statului a susţinut că unul dintre candidaţi la preşedinţie a "omis" să-şi treacă în CV dacă a fost sau nu ofiţer sub acoperire şi că acesta ar face bine să spună adevărul.

Reamintim, de asemenea, că, pâna acum, Klaus Iohannis a câştigat toate procesele cu ANI.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne