Tudorel Toader, sancţionat chiar la el acasă: Lanţ uman "împotriva imposturii şi a servilismului"

Un personaj care apără interesele corupţilor nu are ce căuta în fruntea Ministerului Justiţiei. În plus, Tudorel Toader, în calitatea sa de Rector al celei mai vechi Universităţi din ţară, reprezintă o sfidare la adresa mediului academic din oraş şi din ţară, transmit protestatarii.
Tudorel Toader(Minstrul Justitiei),
Tudorel Toader(Minstrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

De multe ori în Piaţa Victoriei, lângă Guvern, şi la multe alte proteste, s-a strigat, puternic "TuDorele, demisia". Sâmbătă, începând cu ora 16.00, această scandare va răsuna şi sub zidurile Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, al cărei rector este Toader. Mai exact, cetăţenii vor face un lanţ uman "împotriva imposturii şi a servilismului".

"Un ministru care apără interesele corupţilor, care este susţinut de o alianţă al cărei unic scop este slăbirea independenţei justiţiei şi care nu are nicio problemă că în fruntea ţării se află un condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi o persoană trimisă în judecată pentru mărturie mincinoasă, un înalt demnitar care este dispus să accepte orice „comandă” pentru a-şi păstra funcţia, care încropeşte un raport oficial pe baza unor informaţii nedovedite, rostogolite de persoane aflate în faza de cercetare, NU ARE CE CĂUTA ÎN FRUNTEA MINISTERULUI JUSTIŢIEI! În plus, Tudorel Toader, în calitatea sa de Rector al celei mai vechi Universităţi din ţară, reprezintă o sfidare la adresa mediului academic din oraş şi din ţară.

Vă invităm să participaţi sâmbătă, 24 martie, la ora 16:00, la o acţiune de protest: un „lanţ uman” în jurul celei mai importante clădiri a oraşului, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Corpul A. Veniţi cu toţii să apărăm tocmai acest spaţiu sacru al educării copiilor oraşului nostru, să facem un scut împotriva imposturii, a servilismului şi lipsei de profesionalism", transmit organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.