Trump susţine că Fox News este mai rău decât “CNN-ul plin de ştiri false”

Preşedintele american Donald Trump
Preşedintele american Donald Trump (Getty Images)

Preşedintele american Donald Trump a atacat Fox News într-o serie de postări pe Twitter, susţinând că reţeaua de ştiri este sub nivelul CNN, “se umple cu democraţi” şi uită “de oamenii care i-au adus acolo”.

“Să te uiţi la prezentatorii Fox News din weekend este chiar mai rău decât să te uiţi la ştirile false cu rating scăzut de la CNN”, a susţinut Trump într-un mesaj postat pe Twitter.

De asemenea, Trump a criticat reţeaua cu înclinaţii conservatoare că foloseşte ca o sursă de informaţie “The New York Times cel fals şi fără surse” .

Anterior, duminică, Trump a atacat publicaţia The New York Times (NYT) după ce aceasta a raportat că, în centrele de detenţie federale, copiii migranţi sunt ţinuţi în condiţii groaznice.

Potrivit The New York Times, cazurile de boli, foamete şi suprapopulare au crescut semnificativ în ultimele zile, însă Trump a acuzat mass media, şi NYT în special, că publică informaţii false şi exagerate cu privire la centrul de detenţie din Clint, Texas.

Totuşi, NYT şi-a apărat articolul şi a susţinut: “Relatările privind ce s-a întâmplat în centrul din Clint şi în centrele din apropierea frontierei au la bază zeci de interviuri realizate de The New York Times şi The El Paso Times cu actuali şi foşti agenţi şi supervizori ai poliţiei de frontieră, cu avocaţi, politicieni şi consilieri care au vizitat centrul din Clint şi cu un tată migrant ai cărui copiii sunt închişi acolo”.

Suprapopularea severă precum şi detenţia îndelungată în condiţii aparent mizerabile la multe dintre respectivele centre au captat atenţia mass mediei americane.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe