Trump în versiunea de fermier: cântă pe scenă pentru a sărbători semnarea legii "Bill Farm" [video]

Donald Trump ampreună cu actriţa Megan Mullally, în anul 2005
Donald Trump ampreună cu actriţa Megan Mullally, în anul 2005 (captură video Youtube)

Era anul 2005 atunci când Donald Trump s-a urcat pe scena Premiilor Emmy şi, împreună cu actriţa Megan Mullally, a cântat "Green Acres" costumat în fermier, ţinând o furcă în mână şi purtând o pălărie de paie.

Joi 20 decembrie, cu 15 minute înaintea semnării legii Bill Farm, preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a sărbătorit evenimentul lansând un clip video foarte special, însoţit de un mesaj:

Farm Bill signing in 15 minutes!”

Donald Trump - Twitter

(captură video Youtube)

Un mod într-adevăr original de a comunica semnarea "Legii agriculturii" (Bill Farm), un pachet de legi pentru agricultură care oferă fonduri pentru programe destinate agriculturii ecologice şi deblochează finanţarea programelor nutriţionale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style