Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia Grivco faţă de sechestrul în dosarul ICA

.
. (Photos.com)

Tribunalul Bucureşti a respins marţi, ca neîntemeiată, contestaţia la executare depusă de compania Grivco, companie fondată de Dan Voiculescu, faţă de sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul privatizării fraduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Potrivit Agerpres, decizia nu este însă definitivă, Grivco având posibilitatea de a a ataca soluţia dată de tribunal în termen de trei zile de la comunicare.

Decizia magistraţilor la o zi după ce judecătorii Tribunalului Bucureşti au respins ca neîntemeiată şi contestaţia fiicei lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, faţă de sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul ICA.

Reamintim că, în vederea recuperării prejudiciului de 60 de milioane de euro adus de Dan Voiculescu statului, instanţa a dispus instanţa a dispus sechestru asupra imobilelor unde funcţionează Grivco şi Antena 3 (sediul Antenei 3 fiind tot proprietatea Grivco), precum şi blocarea conturilor lui Voiculescu. Casa din Bulevardul Kiseleff a lui Voiculescu a fost pusă şi ea sub sechestru. De asemenea, magistraţii au mai dispus, în sentinţa pronunţată pe 8 august în dosarul ICA, Confiscarea a câte 2,9 milioane de lei de la fiicele fondatorului PC, Camelia şi Corina Voiculescu, suma reprezentând contravaloarea donaţiilor în acţiuni ICA făcute de Dan Voiculescu.

Atât Camelia Voiculescu, cât şi sora sa, Corina, au contestat sechestrul dispus de magistraţi. Contestaţia Cameliei a fost respinsă pe 25 august iar cea a Corinei urmează să fie judecată pe 29 august a.c.

Voiculescu Dan, fondatorul trustului Intact a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne