"Vigilentul" Mircea Badea îşi atacă colegii de la Antene

Sediul firmei Intact Media Group
Sediul firmei Intact Media Group (Epoch Times România)

Mircea Badea, activul apărător al condamnatului Dan Voiculescu, i-a luat, mai nou, în tărbacă pe colegii de la trustul Intact. Într-o postare pe contul său de Facebook, Badea îşi continuă propaganda şi îi atacă pe colegii care n-au luat poziţie publică în apărarea patronului Dan Voiculescu.

Fără să dea nume, Mircea Badea se referă la „vedetele” trustului din emisiunile de divertisment:

"Am tot aşteptat de la marile vedete ale trustului Intact, şi de data asta nu mă refer la Antena 3, la o reacţie, fie ea şi minimă, fie doar pe net, în legătură cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred că am aşteptat destul: nici nu va mai veni.
Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seamă în mediul virtual, îşi manifestau sensibilitatea reacţionară în legătură cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele păreau a avea, în mod ostentativ chiar, o importantă deosebită. Pe sistemul: “om face noi divertisment modern, cu hăhăială ineptă şi zgomotoasă, dar rămânem nişte conştiinţe publice vigilente şi active”.

Amintim că Mircea Badea împreună cu Mihai Gâdea, Victor Ciutacu şi alte "vedete" au iniţiat aşa-zisa plimbare la Cotroceni pentru libertatea presei, care este, de fapt, un nou episod din misiunea de învrăjbire a poporului român, pe care Antena 3 a executat-o cu succes ani la rând. Angajaţii infractorului care a păgubit statul cu 60 de milioane de euro, instigă la anarhie şi continuă să manipuleze. Mai grav este că jandarmeria apără manipularea, iar publicul captiv votează la prezidenţiale.

Nu este prima dată când Mircea Badea provoacă "poporul" să iasă în stradă împotriva aşa-zisei dictaturi a lui Băsescu, dar de această dată acţiunea s-a soldat şi cu agresiuni fizice violente asupra a trei jurnalişti de la alte posturi mass media.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne