Tomac: Singurul obiectiv al PSD-PNL când au ales să-l susţină pe Cîrstoiu a fost să nu candideze Firea

Eugen Tomac
Eugen Tomac (Facebook)

„Monstruoasa coaliţie” PSD-PNL şi-a arătat limitele prin faptul că n-a fost în stare să găsească în rândurile sale un candidat la Primăria Capitalei, susţine liderul PMP, Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, tot ce au făcut cele două partide a fost să împiedice candidatura Gabrielei Firea (PSD); altă strategie nu au avut. Tomac a mai opinat că PSD şi PNL au comasat alegerile ca „să se salveze Ciolacu şi Ciucă”, relatează B1TV.

„PSD şi PNL şi-au stabilit candidaţi comuni şi liste comune la consilii peste tot acolo unde există candidaţi ai Dreptei Unite. Dl Nicuşor Dan nu e comod pentru PSD şi evident că a încercat PSD-ul să atragă şi PNL în acest război politic împotriva primarului general. Au blocat Consiliul General şi acum încearcă să vină cu o altă soluţie pe care, după cum vedeţi, vor s-o abandoneze din mers.

Asta arată limitele acestei coaliţii monstruoase aflată la guvernare: nu au găsit resursă pentru a intra în bătălii cu oameni din propriile partide, au apelat la un medic. Mai mult, vedem că aceeaşi strategie o aplică peste tot în ţară unde sunt primari USR: la Bacău, la Braşov, la Timişoara”, a declarat Eugen Tomac la televiziunea citată.

Întrebat ce se va întâmpla dacă în locul lui Cîrstoiu va candida pentru PSD şi PNL Robert Negoiţă, actualul primar al Sectorului 3, liderul PMP a răspuns: „Dl Negoiţă trebuie să înţeleagă că Bucureştiul nu poate fi confundat cu o alee pe care se plimbă şi se agaţă de palmieri. E o pălărie mult prea mare şi mie nu-mi rămâne decât să le urez succes celor de la Putere să-l desemneze pe dl Negoiţă”.

În opinia lui Tomac, Nicuşor Dan îi poate învinge „fără emoţie” pe Cătălin Cîrstoiu şi Robert Negoiţă.

„E o stare de disperare la PSD şi PNL pentru că au împins în luptă un om pe care de a doua zi l-au abandonat. Acolo e un calcul politic cinic, obiectivul lor a fost să o oprească pe Firea să nu intre în competiţie. Prin tot acest artificiu demonstrează că n-au avut nicio strategie, singurul lor obiectiv a fost să nu candideze Firea. Acum plătesc un decont politic pentru că au fost nesinceri când i-au propus doctorului Cîrstoiu să intre în competiţie”, a mai declarat Eugen Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne