Tomac anunţă candidatura lui Băsescu la Primăria Capitalei: Că va pierde Nicuşor e meritul USR, nu al PMP

Eugen Tomac
Eugen Tomac (Epoch Times România)

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat marţi, la Digi24, că europarlamentarul Traian Băsescu va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei.

"Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Băsescu să obţinem un capital politic care să ne permită să avem vocea noastră politică. Este opţiunea noastră şi pe candidatura domnului preşedinte vom miza la alegerile locale. Atâta timp cât aroganţa celorlalţi ne-a împins în această situaţie, nu ne mai poate acuza acum nimeni. Vom merge către cetăţeni şi le vom cere votul. Că va pierde Nicuşor este meritul USR, nu al PMP", a declarat Eugen Tomac.

Anterior, candidatul PNL-USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a exprimat speranţa ca PMP să nu facă o astfel de mutare.

"Am un mare respect pentru oamenii care votează Partidul Mişcarea Populară în Bucureşti şi sper ca ei să înţeleagă - şi sondajele spun că ei înţeleg - că imperativul acestor zile este să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD şi Firea. Sper ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei", a precizat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne