„Toate drumurile duc la Bucureşti. "Revoluţia" generaţiei noastre” - Nou protest de amploare anunţat pe Facebook

Legile justiţiei au fost votate, urmând să ajungă la preşedintele Iohannis, care le poate întoarce o singură dată înapoi, iar legile de modificare a codului penal urmează să fie votate. În acest context, pe Facebook se dă semnalul de mobilizare pentru un protest masiv, care să oprească asaltul la adresa Justiţiei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Mii de persoane şi-au bifat, pe Facebook, participarea la un protest de amploare programat să aibă loc pe 20 ianuarie, în Bucureşti. Promovat de mai multe grupuri civice - Corupţia Ucide, Rezistenţa, Insistăm De-clic, Iniţiativa România, Pro-Fest, VeDem Just, Aradul Civic, Contract România - , protestul pentru apărarea Justiţiei ar urma să înceapă la ora 18 în Piaţa Universităţii de unde ar urma să se plece în marş spre Parlament, "cu vizite la instituţiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)".

„Sâmbătă, 20 ianuarie, încurajăm lumea din întreaga ţara să se alăture protestelor din Bucureşti.
Nu este nevoie să ieşim de multe ori în stradă. Este nevoie să ieşim mulţi, o dată.
Propunem un marş Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii - Fântâni - Parlament, cu vizite la instituţiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)

Ajutoare pentru protestatari (Bucureşti) - Precum şi oferte cazare pentru persoanele care vin din afara Bucureştiului.
https://goo.gl/qvRrTc”, transmit organizatorii evenimentului

Protestul este anunţat în contextul în care legile justiţiei au fost votate, urmând să ajungă la preşedintele Klaus Iohannis, care le poate întoarce o singură dată înapoi, iar legile de modificare a codului penal urmează să fie votate.

„Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE, criticată de magistraţi, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept şi la adresa luptei anticorupţie. Este un asalt chiar la adresa democraţiei din România.
Felul în care PSD şi ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziţiei şi a oricui a îndrăznit să se împotrivească, reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care doreşte pentru România o viaţă în libertate şi democraţie. La care se adaugă şi modificările Codului de Procedură Penală şi situaţia generală gravă din toate celelalte domenii (sănătate, educaţie, economie, infrastructură, cultură, ecologie)”, susţin protestatarii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne