Tecău şi Rojer, câştigători în finala de dublu a turneului ATP de la Beijing

Tenismanul român Horia Tecău
Tenismanul român Horia Tecău (Alex Livesey / Getty Images)

Românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au câştigat, duminică, finala probei de dublu a turneului ATP de la Beijing, câştigând 178.450 de dolari şi 500 de puncte ATP, notează Agerpres.

Perechea Tecău - Rojer i-a învins în finala de o oră şi 50 de minute pe francezul Julien Benneteau şi canadianul Vask Pospisil cu un scor strâns, 6-7 (6), 7-5, 10-5.

După ce s-au impus în proba de dublu de la Shenzhen în  China, Tecău şi Roger au câştigat la Beijing al doilea titlu ATP la dublu în decurs de numai o săptămână. Succesul de azi le-a adus celor doi 178.450 de dolari şi 500 de puncte ATP.

Cei doi tenismeni au în palmares şapte titluri ATP câştigate împreună numai pe parcursul acestui an, la Zagreb, Casablanca, Bucureşti, s-Hertogenbosch, Washington, Shenzhen şi Beijing. Totuşi, tenismenii au pierdut în acest an o finală la Rotterdam.

Perechea româno-olandeză se află pe locul 6 în clasamentul pe echipe şi au şanse să se califice la Turneul Campionilor de la Londra, care va începe pe 9 noiembrie 2014.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport