Starul TV Yolanda Foster dezvăluie o ştire şocantă despre copiii ei

Yolanda Foster
Yolanda Foster (facebook.com)
Flori Mladin şi Marina Ţole
11.10.2015

Yolanda Foster, fostul star american de TV , bine-cunoscută din emisiunea ‘Real Housewives of Beverly Hills’, diagnosticată în 2012 cu boala Lyme, a făcut în această săptămână dezvăluirea şocantă că doi dintre copiii ei suferă de aceeaşi boală.

În timpul unui discurs ţinut cu ocazia primirii unui premiu de la Global Lyme ‘Uniting for a Lyme-free world’ pe 8 octombrie, în New York, fostul star TV a spus: "În mod sincer, nu am cuvinte potrivite pentru a descrie întunericul, durerea şi iadul în care am trăit în ultimii patru ani."

Foster a precizat: "Acest premiu este pentru Anwar şi Bella. Acesta este mesajul şi promisiunea mea că nu voi permite ca ei să trăiască o viaţă de durere şi suferinţă."

Vedeta de 51 de ani a mărturisit pe blog că boala a făcut-o să se simtă ca şi cum „cineva a venit şi mi-a confiscat creierul”.

Foster a început articolul de pe blog exprimându-şi regretele că nu a scris mai devreme: „din păcate, mi-am pierdut capacitatea de a face acest lucru”.

Aceasta a adăugat: „Mi-am pierdut abilitatea de a citi, a scrie sau a mă uita la TV, deoarece, eu nu pot procesa informaţii". " Mă simt de parcă cineva a venit şi mi-a confiscat creierul, mi-a legat mâinile la spate doar pentru a vedea cum viaţa mea merge mai departe fără să particip şi eu la ea”.

„Cei mai mulţi dintre voi ştiu că m-am luptat cu bola Lyme în ultimii trei ani”, a scris vedeta. „Am pierdut primul an încercând să obţin un diagnostic, iar următorii doi încercând să găsesc un leac. Am plecat de la antibioticele convenţionale pe termen lung pentru fiecare protocol holistic. Din păcate, am reuşit doar o recuperare de aproximativ 60%, până când boala a recidivat la începutul lunii decembrie.”

„Cel mai frustrant lucru este că există date medicale despre boala Lyme şi infecţiile spirochete care datează încă din 1908, dar totuşi încă nu există un mod de diagnosticare corespunzător, un vaccin sau un tratament pentru boala Lyme, în timp ce noi trăim în Statele Unite ale Americii, ţara cea mai extraordinară din lume”, a scris Foster.

„Ceva nu se potriveşte aici, şi am misiunea să descopăr acest lucru, pentru că nimeni nu merită să sufere în acest fel, în 2015.”

Pe lângă referirile la boala ei, lupta în curs de desfăşurare a lui Foster cu boala Lyme a fost în mare măsură evitată în sezonul actual al serialului The Real Housewives of Beverly Hills.

Boala Lyme este o boală infecţioasă transmisă la om prin muşcătura de căpuşă, care poate fi diagnosticată doar de medicii infecţionişti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor