Spitalul nostru cel de toate zilele. Tânără de 36 de ani moare infectată cu bacterii

Asigurată că va face tumbe până de Revelion, Georgiana Maxim se internează pe 5 decembrie în spital pentru o operaţie aparent banală. O lună mai târziu moare, infectată cu două bacterii.
.
. (Epoch Times România)

Născută la Buhuşi, Bacău, crescută la Oneşti şi stabilită la Braşov, Georgiana Maxim, fire sportivă, model de viaţă sănătoasă pentru prieteni, se pregătea să plece în Canada pentru un viitor mai bun. Nu a mai apucat. A murit la 36 de ani în urma unei operaţii de hernie cervicală, efectuată la Bagdasar Arseni.

Internată pe 5 decembrie şi asigurată că va face tumbe de Revelion, Georgiana a fost infectată, la fel ca bolnavii de la Colectiv trataţi în acelaşi spital, cu bacterii. În cazul ei a fost vorba de Clostridium şi Stafilococul auriu.

Disperată că fiica sa nu se mai ridică de la pat, mama se interesează la medic de soarta acesteia.

"Disperată fiind, o întreb pe doamna dr. Bucur, şefa secţiei, care este diagnosticul copilului meu. Ea îmi spune: «Are o boală foarte gravă – mielopatie cervicală. Să-i mulţumiţi lui Dumnezeu că nu are cancer»", scrie în jurnal mama Georgianei.

În salon, fiica ei îşi păstrează optimismul.

”Mamă, am o idee! Să-mi faci poze o dată la câteva zile. Vreau să-mi fac un blog pe care să scriu cum să înving boala asta: mielopatie cervicală”, spune fata.

Pe 27 ianuarie 2017, Georgiana a murit.

Articolul integral poate fi citit aici