Soldat israelian înjunghiat mortal în Cisiordania

Soldaţi israelieni
Soldaţi israelieni (Jaafar Ashtiyeh/AFP/Getty Images)

Un soldat israelian a fost găsit înjunghiat mortal în Cisiordania, joi, iar premierul Benjamin Netanyahu a afirmat că acesta a fost ucis de un atacator palestinian, potrivit Reuters.

Într-o declaraţie, armata israeliană a susţinut că trupul soldatului, care prezenta răni prin înjunghiere, a fost descoperit în apropierea unei colonii israeliene situate la nord de oraşul Hebron.

Armata nu a acuzat imediat pe nimeni pentru uciderea soldatului, însă Netanyahu a făcut o declaraţie în care a afirmat că este vorba de un atac palestinian.

“Forţele de securitate desfăşoară operaţiuni de urmărire a teroristului pentru a-l captura şi a-l trage la răspundere”, a declarat premierul israelian.

Hebron şi coloniile israeliene din apropiere au fost deseori un punct fierbinte al conflictului israeliano-palestinian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe