Soldat israelian înjunghiat mortal în Cisiordania

Soldaţi israelieni
Soldaţi israelieni (Jaafar Ashtiyeh/AFP/Getty Images)

Un soldat israelian a fost găsit înjunghiat mortal în Cisiordania, joi, iar premierul Benjamin Netanyahu a afirmat că acesta a fost ucis de un atacator palestinian, potrivit Reuters.

Într-o declaraţie, armata israeliană a susţinut că trupul soldatului, care prezenta răni prin înjunghiere, a fost descoperit în apropierea unei colonii israeliene situate la nord de oraşul Hebron.

Armata nu a acuzat imediat pe nimeni pentru uciderea soldatului, însă Netanyahu a făcut o declaraţie în care a afirmat că este vorba de un atac palestinian.

“Forţele de securitate desfăşoară operaţiuni de urmărire a teroristului pentru a-l captura şi a-l trage la răspundere”, a declarat premierul israelian.

Hebron şi coloniile israeliene din apropiere au fost deseori un punct fierbinte al conflictului israeliano-palestinian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe