Simona Halep a învins-o pe Garcia şi se califică în semifinale la Montreal

În semifinale, românca se va duela în premieră cu Ashleigh Barty, fiind la două jocuri de câştigarea titlului la Montreal.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

După un program dezavantajos, Simona Halep reuşeşte să o învingă fără probleme în sferturile turneului WTA Premier 5 “Coupe Rogers présentée par Banque Naţionale”, la Montreal, Canada, pe franţuzoaica Caroline Garcia (6), cu scorul de 7-5, 6-1, într-o partidă care a durat o oră şli 29 de minute. ânca va juca în a patra sa semifinală consecutivă la Rogers Cup.

Pentru un loc în finală, Simona Halep va juca pentru prima dată cu australianca Ashleigh Barty, care a trecut în sferturi de olandeza Kiki Bertens (18), scor 6-3, 6-1. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00.

Referitor la programarea dificilă la care a trebuit să facă faţă, Simona a declarat după conferinţa de presă:

"Dacă te uiţi la program, cred că sunt singura persoană şi jucătoare care are cel mai prost program de-a lungul săptămânii. Cred că asta se întâmplă aproape la fiecare turneu. Am văzut că mâine voi juca la 13.00 (n.r. - ora locală). Cred că WTA este un pic supărată pe mine, pentru ca ei încearcă mereu să mă pună jos, pot spune, în program. Şi sunt foarte supărată pentru asta.

Mâine o să intru pe teren şi o să dau tot ce am mai bun. Nu am nimic de pierdut. Este o semifinală, aşa că o să merg acolo şi o să încerc să joc. Adversara mea are deja şase ore de odihnă la hotel şi eu abia am terminat meciul şi acum fac asta (n.r. - discută cu presa).

Nu m-am plâns niciodată de program. După cum mă ştiţi deja de ani, nu mă plâng niciodată de nimic. Dar azi a fost destul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport