Mihaela Buzărnescu, continuă evoluţia excelentă din ultima vreme! S-a calificat în turul doi la Montreal (WTA)

Proaspăta campioană de la San José a acces în manşa a doua a circuitului canadian în urma victoriei obţinute în faţa chinezoaicei Qiang Wang, scor final 6-2, 7-5.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 20 WTA) parcurge o perioadă excelentă din punct de vedere fizic şi psihic, cu rezultate vizibile pe teren.

Astfel, după succesul înregistrat, duminică, la turneul de la San José - unde a obţinut cea mai frumoasă performanţă a carierei prin cucerirea primului său titlu WTA - rezultat ce a propulsat-o pentru prima oară în top 20 mondial, sportiva noastră a recidivat frumos şi în runda inaugurală a competiţiei de la Montreal.

Buzărnescu a dispus în două seturi de jucătoarea din China, Qiang Wang (26 ani, 53 WTA) cu scorul de 6-2, 7-5, după aproximativ 90 de minute de joc.

Românca, care şi-a asigurat un cec de 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA, o va avea ca adversară în continuare pe ucraineanca Elina Svitolina (23 ani, 5 WTA) - cap de serie numărul 5, calificată direct în turul secund.

Într-o altă partidă disputată marţi la Montreal, românca Irina-Camelia Begu (27 ani, locul 55 WTA) a pierdut confruntarea cu australianca Ashleigh Barty (22 ani, locul 16 WTA) cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport