Siegfried Mureşan nu-l crede pe Dragnea: Şi dictatorul Nicolas Maduro şi-a înscenat recent un asasinat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se comportă precum dictatorul venezuelean Nicolas Maduro, care şi-a înscenat "un asasinat" pentru a lovi Opoziţia, a acuzat deputatul european Siegfried Mureşan, care nu crede deloc în această "parabolă" prezentată publicului de liderul social-democrat.
Siegfried Muresan
Siegfried Muresan (Mihut Savu /Epoch Times Romania)

Europarlamentarul Siegfried Mureşan a reacţionat marţi seară, pe pagina sa de socializare, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut că a fost victima unei tentative de asasinare, ecuaţie în care au intrat patru străini şi numele miliardarului George Soros.

"Domnul Dragnea spune că anul trecut ar fi existat o tentativă de asasinat la adresa sa. Această parabolă a domnului Dragnea seamănă perfect cu minciuna gogonată a dictatorului venezuelean Nicolas Maduro care, pe 4 august, a înscenat un “asasinat” împotriva sa, pe care l-a folosit pentru represiuni ulterioare împotriva opoziţiei. Mulţi jurnalişti au fost arestaţi după incident pentru a împiedica orice relatare obiectivă. Dictatorul mai spune că presupuşilor atacatori le-ar fi fost oferite 50 milioane dolari şi cetăţenia americană. Povestea perfectă", a declarat Siegfried Mureşan.

Deputatul european a subliniat că şi dictatorul venezuelean vorbeşte despre "un act de răsturnare" a Guvernului prin violenţă.

"Parcă am auzit asta şi de la propaganda Guvernului Dragnea. Realitatea este că pesediştii de la conducerea Guvernului se poartă ca nişte dictatori latino-americani. Eu vreau ca România să fie o ţară europeană, în care hoţii să fie la închisoare, iar oamenii cinstiţi şi competenţi la conducerea ţării", a precizat Siegfried Mureşan.