Siegfried Mureşan, către Tudose: "Rolul dumneavoastră nu este să transformaţi ţara într-un muzeu plin de „simboluri naţionale”

Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

Europarlamentarul Siegfried Mureşan lansează, pe Facebook, un nou atac acid la adresa lui Tudose, reamintindu-i acestuia că impozitele cetăţenilor trebuie să fie folosite nu pentru acoperirea de găuri negre în companiile de stat, ci pentru îmbunătăţirea infrastructurii, a şcolilor, a spitalelor etc.

Totodată, Mureşan îi cere lui Tudose să găsească o soluţie pentru ca Tarom să intre pe profit.

"Vorbind despre pierderile companiei aeriene Tarom, prim-ministrul Mihai Tudose a declarat că „Tarom este un simbol naţional”. Domnule prim-ministru, rolul dumneavoastră nu este să transformaţi ţara într-un muzeu plin de „simboluri naţionale” care să producă pierdere pe spinarea contribuabililor. Obligaţia dumneavoastră este să produceţi bunăstare pentru oameni. Nu vreau ca impozitele cetăţenilor să fie folosite pentru acoperirea de găuri negre în companiile de stat, ci trebuie folosite pentru îmbunătăţirea infrastructurii, a şcolilor, a spitalelor, pentru acele domenii care fac viaţa oamenilor mai bună. În ceea ce priveşte Tarom, vă cer să găsiţi o soluţie pentru a intra pe profit, altfel compania va deveni un simbol al proastei guvernări.", scrie Mureşan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Tarom a încheiat primele şase luni ale acestui an cu pierderi de 104,3 milioane de lei, potrivit raportului financiar semestrial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne