Shenzhen Open. Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, eliminate în sferturile de finală ale competiţiei asiatice (WTA)

Sorana s-a înclinat în două seturi în faţa americancei Alison Riske, în timp ce Niculescu a încheiat tragic după ce servise pentru meci, în faţa jucătoarei ţării gazdă, chinezoaica Wang Yafan.
(Shenzhen Open/facebook)

Sorana Cîrstea (28 ani, 84 WTA) a fost oprită din parcursul său pe tabloul de simplu a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 750.000 dolari, de sportiva din Statele Unite, Alison Riske (28 ani, 62 WTA).

Partida disputată vineri s-a terminat după o oră şi 39 minute de joc cu scorul de 7-5, 6-1.

Pentru tenismana noastră acesta a fost al treilea eşec din şapte partide disputate în faţa adversarei sale.

Într-un alt meci, Monica Niculescu (31 ani, 99 WTA) a cedat la rândul ei, după două ore şi 20 de minute de joc, cu scorul de 2-6, 7-6 (4), 6-1 în faţa chinezoaicei Wang Yafan (24 ani, 70 WTA).

De menţionat că în setul doi, la scorul de 5-3 pentru campioana noastră, aceasta a avut şansa să încheie meciul, însă şi-a ratat serviciul. Din acel moment Monica a cedat psihic, pentru că în decisiv aceasta nu a mai contat, oponenta sa îndeplinindu-şi cu brio planul de joc.

Atât Sorana cât şi Monica vor fi răsplătite pentru evoluţia lor cu câte un cec în valoare de 13.121 dolari, respectiv 60 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport