Serena Williams a anunţat participarea la un turneu din SUA

Tenismana americană Serena Williams.
Tenismana americană Serena Williams. (WTA/twitter)

Fostul număr 1 mondial Serena Williams a anunţat că va reveni în circuitul de tenis începând cu data de 10 august, cu ocazia noului turneu pe zgură Top Seed Open de la Lexington, Kentucky, SUA.

Jucătoarea americană, în vârstă de 38 ani nu a mai fost prezentă pe terenurile de tenis de la Fed Cup din luna februarie, înainte ca toate competiţiile sportive să fie anulate sau amânate din cauza pandemiei de virus Wuhan.

Câştigătoarea a 23 de titluri de Mare Şlem anunţase că va participa la turneul de Mare Şlem US Open, programat să înceapă la 31 august.

Top Seed Open înlocuieşte turneul de la Washington, care se disputa în acelaşi timp cu un turneu ATP.

Competiţiile WTA se reiau începând cu data de 3 august, la Palermo (Italia). La acest turneu şi-a anunţat participarea şi campioana noastră Simona Halep, numărul 2 mondial, care a primit un wild card. Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Patricia Ţig încearcă de asemenea să obţină un loc pe tabloul principal şi vor juca în calificări.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport