Şerban Nicolae: Românii au mai mulţi bani, salariile se apropie de cele din Occident

România merge în direcţia bună, oamenii au mai mulţi bani, astfel că pleacă mult mai puţini în străinătate, susţine pesedistul Şerban Nicolae.
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat),
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat), (Florin Chirila/Epoch Times)

Românii au mai mulţi bani, diferenţa dintre salariile din ţară şi cele din Occident nu mai este chiar atât de mare, a opinat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul PSD Şerban Nicolae.

"Eu cred că, în esenţă, oamenii au mai mulţi bani, lucrurile merg în direcţia bună. De altfel, vă dau un exemplu concret, e o dată care are legătură cu veniturile românilor. Anul trecut au părăsit România, în căutarea unui loc de muncă şi a unei vieţi mai bune, în special către Europa, circa 200.000 de români. Anul acesta, e adevărat, poate să fie un salt spectaculos în ultimele două luni, dar mă îndoiesc, sunt sub 10.000", a declarat Şerban Nicolae, citat de Digi24.

Mai mult, pesedistul susţine că salariile din România se apropie de cele din Occident

"Diferenţele salariale încep să scadă şi efortul pe care îl fac românii care merg în străinătate începe să fie regândit, dacă se mai justifică, dacă merită să îţi mai laşi, nu ştiu, un serviciu de asistent medical, cu toate neajunsurile de aici: salariul mai mic, gărzi, dotări mai puţine, şi să mergi în Occident pe un salariu care nu mai e cu foarte mult mai mare."