Şefa Curţii Supreme: Toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt securişti, ori sunt din statul paralel

Iulia Tarcea
Iulia Tarcea (qmagazine.ro)

Şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a explicat marţi de ce nu a făcut demersuri legale după ce în presă au apărut informaţii că ar fi participat la întâlniri la vilele de protocol ale Serviciului Român de Informaţii.

"La un moment dat, intenţionam (să sesizez autorităţile - n.r.), dar urmărind realitatea românească, am constatat că toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt securişti, ori sunt din statul paralel şi mi s-a părut o glumă bună şi nu am vrut să intru în acest joc. Dar nu e timpul pierdut pentru tot felul de demersuri legale", a declarat Cristina Tarcea, citată Mediafax.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne