Se cunosc participantele la turneul final al Campionatului Universitar de minifotbal

(photos.com)

Meciurile ultimei etape din cadrul Campionatului Universitar de minifotbal, desfăşurate la Timişoara, Cluj, Iaşi şi Bucureşti, au stabilit clasamentul final pe grupe, cele mai bune opt echipe urmând să participe la turneul final, ce va avea loc în perioada 4-7 mai, la Braşov, informează un comunicat.

S-au calificat primele două clasate din fiecare grupă: Universitatea "Petru Maior" din Târgu Mureş, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea "Politehnică" din Bucureşti, Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea "Politehnică" din Timişoara.

Turneul final, organizat la Braşov de Asociaţia Student Sport, va debuta duminică 4 mai, deschiderea fiind programată între orele 16,00 şi 17,00, iar între orele 17,00 şi 19,00 urmând să aibă loc o conferinţă de presă, o şedinţă tehnică şi gala de prezentare a echipelor.

Primele meciuri de la turneul final se vor desfăşura luni 5 mai, cele opt formaţii participante fiind împărţite în două grupe. Faza grupelor se va încheia pe 6 mai. În aceeaşi zi se vor disputa şi semifinalele competiţiei, prima de la ora 16,00, a doua, de la ora 19,00.

Miercuri 7 mai vor avea loc finala mică, de la ora 13,00, şi finala mare, de la 14,30. Un meci demonstrativ de fotbal feminin va avea loc de la ora 14,00, iar de la 15,30 se va disputa un meci demonstrativ între echipa naţională şi Generaţia de Aur, transmis de Dolce Sport. Premierea va avea loc de la ora 16,30.

În pauzele meciurilor sau între meciuri vor fi organizate concursuri cu premii pentru suporteri.

Primele două ediţii ale campionatului universitar de minifotbal au fost câştigate de echipa Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, iar vicecampioana anului 2013 a fost echipa Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi".