"Să fim copii încă o zi” - Muzeul Satului îi invită pe copii la un festival inedit

Afiş al festivalului "Să fim copii încă o zi"
Afiş al festivalului "Să fim copii încă o zi" (FRJ Mediasind)

Duminică, 19 Iulie, între orele 12:00 – 18:00 Muzeul Naţional al Satului îi aşteaptă pe copii şi pe părinţi la spectacolele de muzică şi dans, teatru de marionete şi momente de cascadorie, momente speciale de magie, plimbări cu vaporaşul, premii la concursurile de desene pe asfalt, de olărit şi jocuri tradiţionale, organizate în cadrul festivalului "Să fim copii încă o zi.”

Tot în cadrul acestui eveniment, Asociaţia Cascadorilor Profesionişti din România va pune la dispoziţia copiilor un căluţ cu însoţitorul/ dresorul său, iar copiii vor putea să se plimbe prin muzeu călare sau doar să facă cunoştinţă cu dresorul şi calul.

De asemenea, vizitatorii Muzeului Satului vor avea parte de produse din gastronomia tradiţională şi produse BIO, standuri de carte pentru copii, baloane, flori şi multă voie bună.

Evenimentul se înscrie în seria de acţiuni dedicate copiilor pe care Muzeul Satului din Capitală le organizează de-a lungul verii, dar şi în cadrul „Iarmarocului de Sfântul Ilie”, program activ şi interactiv naţional de refacere a atmosferei vechilor târguri cu rol de comunicare, negoţ şi creativitate.

Organizatorii sunt Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, în colaborare cu Uniunea de Creaţie a Artiştilor Interpreţi din România (ICAR) şi cu sprijinul Asociaţiei Cascadorilor Profesionişti din România, a Operei Naţionale Române, a Asociaţiei „Tradiţie şi Spiritualitate”, a Federaţiei Cultură şi Mass-Media FAIR-Mediasind, Palatului Naţional al Copiilor Bucureşti, Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement - Bucureşti, a Teatrului de Magie, a Şcolii de Circ „Buduruşi”.

Epoch Times este partener media la acest eveniment.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne