Rugby: RCM Timişoara şi-a lansat Catalogul de prezentare a echipei

.
. (Dino Panato / Getty Images for Aironi)

Clubul RCM Timişoara şi-a lansat, miercuri după amiază, Catalogul de prezentare a echipei, "The Gordian Knot", considerat de critica de specialitate ca fiind "regina cărţilor", într-o librărie.

RCM Timişoara este singura echipă din ţară care are un astfel de album de prezentare a jucătorilor.

Acest nod gordian simbolizează unitatea echipei etalon a rugby-ului timişorean şi naţional, într-un evantai de jucători din ţări de pe toate continentele: români, georgieni, sud-africani, namibieni, neozeelandezi, samoani, tongalezi şi fijieni.

"Se ştie că o echipă îşi ia puterea puterea din unitatea grupului; are nevoie să se omogenizeze, să se sudeze, să fie legată asemeni unui nod. De aceea, am încercat în prezentarea noastră să facem legătura cu un nod", a declarat Dan Dinu, vicepreşedintele şi finanţatorul RCM Timişoara, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a apreciat că elementul de legătură, care a coagulat echipa, este celebrul antrenor Chester Williams, alături de care rugby-ul timişorean a revenit pe prima scenă a sportului cu balonul oval al ţării.

"Astăzi este o zi specială şi am îmbrăcat haine de sărbătoare. În tot acest timp, am gravitat în jurul unui cuvânt: profesionalism", a adăugat Dinu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport