Retrocedarea a 980 de hectare de pădure în atenţia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti

.
. (Matt Cardy / Getty Images)

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) a sesizat, vineri, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în legătură cu retrocedarea a 980 de hectare de pădure în localitatea Măgureni din judeţul Prahova, în perioada 2006-2009.

Sesizarea a fost făcută în baza concluziilor echipei de control a ANRP, care a extins verificările în judeţul Prahova după ce anterior a constatat încălcări ale legislaţiei din materia retrocedărilor în localităţile Azuga şi Păuleşti, precizează instituţia, într-un comunicat citat de Mediafax.

Reamintim că recent o altă retrocedare de păduri a intrat în atenţia justiţiei, ducând la arestarea preventivă a deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, a fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, a lui Paltin Sturdza, pretins moştenitor a 43.000. de hectare de păduri, şi deputatul PSD Ioan Adam. În acelaşi dosar este urmărit penal şi socrul premierului Ponta, Ilie Sârbu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne