Război pe Facebook: "Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Poate îşi ia un avocat"

Raluca Prună
Raluca Prună (Epoch Times România)

Insultată de Victor Ponta, ministrul Justiţiei, Raluca Prună anunţă că îl va da în judecată pe fostul premier, dacă acesta continuă să o calomnieze.

"Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii şi cum că aş fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aş fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc şi el e (încă) în politica mare. Îl anunţ public - ca avocat intrat pe bune în profesie, că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanţă astfel de afirmaţii. Poate îşi ia un avocat neintrat pe uşa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raţionali, care au silogismul acasă şi care cunosc rigorile legii.

Pe cei mulţi, scârbiţi de cum sunteţi reprezentaţi, de aici şi de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecţie: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, va explic gratis)", scrie Raluca Prună pe pagina sa de socializare.

Anunţul ministrului vine în contextul în care Ponta a atacat-o joi pe Facebook, spunând că dacă s-ar face "un Memorial al Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo şi încăperi cu numele "Monica Macovei" şi "Raluca Prună"! Merită tovarăşele să nu le uităm ca să nu repetăm ororile acestora!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne