Purcel mutant cu trăsături bizare atrage mulţimi de curioşi

Purcel mutant
Purcel mutant (Captură Youtube)

Poze cu un purcel mutant născut cu chip uman şi cu un apendice ataşat capului s-au răspândit pretutindeni pe Internet, însoţită de o mulţime de speculaţii privind ceea ce ar fi putut cauza anomalia, potrivit unui articol din Australian News.

Micul purcel s-a născut viu şi scâncind într-o fermă din China, însă, a murit după ce a fost respins de către mamă, refuzând apoi să fie hrănit cu biberonul.

Există relatări conform cărora purcelul ar fi suferit de ciclopie, un defect înnăscut extrem de rar întâlnit, care provoacă apariţia unui ochi în locul orificiilor nazale.

Această anomalie se întâmplă atunci când probleme genetice sau toxine perturbă procesul divizării embrionare a prozencefalului. Oamenii şi animalele născute cu această disfuncţie mor la scurt timp după naştere.

Fermierul Tao Lu a spus că nu şi-a putut crede ochilor când purcelul cu aspect bizar s-a născut pe proprietatea sa din sectorul Yanan din cadrul oraşului Nanning situat în sudul Chinei.

După răspândirea ştirii despre purcelul mutant, vecinii s-au grăbit să ajungă la domiciliul fermierului. Acesta a spus că era uimit că primise apeluri telefonice de la colecţionari pregătiţi să plătească o mare sumă de bani pentru obţinerea animalului.

Fermierul a spus că intenţiona să expună purcelul mutant pentru a atrage vizitatori.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe