PSD renunţă la mitingurile contra "statului paralel" după moartea regelui Mihai

Regele Mihai a încetat astăzi din viaţă, context în care PSD a anunţat oficial că nu va mai organiza mitingurile împotriva aşa-zisului "stat paralel" programate pentru finalul acestei săptămâni.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

În aceste momente triste pentru toată naţiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne uneşte, la dezideratele la care aspiră toţi românii, de aici din ţară şi de pretutindeni. Prin urmare, PSD anunţă oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de partidul condus de Liviu Dragnea.

"În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestăţii Sale, drept pentru care PSD îşi va suspenda toate acţiunile politice prevăzute pentru această perioadă şi să arătăm respectul cuvenit", a transmis PSD.

În context trebuie menţionat că decizia social-democraţilor de a organiza mitinguri la sfârşitul săptămânii a divizat partidul, unii lideri locali nefiind de acord cu ideea. Potrivit digi24, doar 10 organizaţii PSD din ţară s-au declarat pregătite să convoace susţinătorii.

Reamintim că ultimul monarh care supravieţuise celui de-Al Doilea Război Mondial, regele Mihai, în vârstă de 96 de ani, a încetat astăzi din viaţă la reşedinţa din Elveţia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne