Prins în flagrant în timp ce lua mită: Preşedintele PDL Vrancea, în arest

Corupţie, mită
Corupţie, mită (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
11.11.2012

UPDATE

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că a primit duminică, din partea Ministerului Justiţiei, solicitarea pentru ridicarea imunităţii deputatului PDL Alin Trăşculescu.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început urmărirea penală în cazul deputatului Alin Trăşculescu, întrucât acesta a fost prins în flagrant delict.

***

Deputatul PDL de Vrancea Alin Trăşculescu a fost reţinut duminică dimineaţă pentru 24 de ore, la Focşani, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce primea bani de la un om de afaceri.

Alin Trăşculescu a fost prins în flagrant în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, de către procurorii DNA, în timp ce primea aproximativ 50.000 de euro, relevă RTV.

Trăşculescu nu a atins propriu-zis banii folosiţi la flagrant, care au ajuns la un complice al său, reţinut şi el, însă a încuviinţat ca suma să ajungă la el.

Deputatul îi promisese unui om de afaceri din Focşani că îi va aranja să primească mai multe contracte cu bani de la stat.

După flagrantul organizat de DNA Bucureşti, politicianul a fost reţinut pe loc şi a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Deputatul Trăşculescu este preşedintele PDL Vrancea şi candidează pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 5 Mărăşeşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor