Premierul israelian Netanyahu spitalizat scurt timp pentru o infecţie virală

Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu (Getty Images)

La o zi după ce a fost interogat de poliţie într-un caz de corupţie, premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost internat în spital, însă a fost externat la scurt timp cu recomandarea de a se odihni şi a urma un tratament medical.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost externat din spital marţi, după ce fusese spitalizat cu febră mare.

După ce a fost examinat medical la spitalul Hadassah, premierul a fost externat seara târziu pentru a-şi trata infecţia virală acasă.

Oficiali au afirmat că Netanyahu a fost diagnosticat cu o infecţie uşoară a tractului respirator superior.

Anterior, unii oficiali au afirmat că medicul personal al premierului consideră că acesta nu s-a odihnit suficient după ce s-a îmbolnăvit în urmă cu 2 săptămâni.

Netanyahu are o stare bună de sănătate, însă în ultimii ani s-a confruntat cu câteva probleme. În mai 2017, Netanyahu a suferit o intervenţie chirurgicală prin care i-a fost înlăturat un calcul renal, iar în 2014 i-a fost extirpat un polip intestinal.

Luni, Netanyahu şi soţia Sara, precum şi fiul lor, Jair, au fost interogaţi de poliţie într-un caz de corupţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe