Predoiu: " Îi cer domnului Ponta să prezinte rapid un plan de reformă. Altfel, punem câinii pe ei"

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Liderul PNL Cătălin Predoiu a cerut, sâmbătă, ca premierul Ponta şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici să elaboreze rapid un program de ajustare a cheltuielilor publice, care să poată face aplicabil Codul fiscal, relatează Mediafax. Predoiu şi-a asezonat cererea cu o glumă: cum tocmai a primit de ziua sa un câine ciobănesc, liberalul a afirmat că "va pune câinii" pe cei doi, dacă nu-şi fac datoria.

"Le cer public domnului Ponta şi domnului Teodorovici să înceapă rapid să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice în administraţie. Dânşii au spus că pot face aplicabil Codul fiscal ajustând cheltuielile. Vrem să vedem şi noi acest program", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la Gura Humorului, după şedinţa BPN al PNL.

Potrivit sursei citate, Predoiu a mai susţinut că Guvernul "a făcut praf companiile de stat" şi a adăugat că, dacă premierul nu prezintă rapid un plan de reformă, pune câinii pe ei:

"Este obligaţia Guvernului. De asemenea, îi cer domnului Ponta să prezinte rapid un plan de reformă, de privatizare, de restructurare, de listare la bursă a companiilor cu capital de stat. A făcut praf companiile de stat, le-a lăsat căpuşate, înglobate în datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaură neagră a economiei naţionale. Altfel, punem câinii pe ei, că acum avem câini", a declarat Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu şi-a serbat aniversarea a 47 de ani la Gura Humorului, unde a primit în dar de la colegi un câine ciobănesc bucovinean.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne