Poveşti bizare. Prieten al clanului Clinton arestat după ce a ameninţat că îl va asasina pe Trump. Legături cu 11 septembrie 2001

Dominic Puopolo
Dominic Puopolo (Florida Politycs.com)

Dominic Puopolo, un rezident din Florida în vârstă de 51 de ani, a fost arestat marţi de poliţia din Miami Beach după ce a ameninţat că îl va asasina pe preşedintele ales Donald Trump, într-un material video despre care a recunoscut că l-a postat pe Twitter.

În materialul video, Puopolo, care era vizibil beat sau drogat, a susţinut: “Da, voi fi la ceremonia învestire şi îl voi ucide pe preşedintele ales Trump. Ce veţi face în legătură cu asta, serviciilor secrete?”

Apoi, el a declarat că are patru copii cu trei neveste şi că "celălalt nume al meu este Domnul, Isus Hristos. Ce aveţi de gând să faceţi în privinţa asta? Vă provoc. Aceasta nu este calea. Eu urmez ordine".

Marţi, după ce a ieşit dintr-un chioşc cu sandwich-uri situat în staţia de metrou Washington Avenue, Puopolo a fost arestat şi acuzat de ameninţarea cu moartea a unui funcţionar public.

Legături cu Clanul Clinton, şi cu incidentul din 9/11

Puopolo este un membru al unei proeminente familii din nord-estul SUA care are legături strânse cu Bill şi Hillary Clinton.

Aparent, el şi-a pierdut mama în 11 septembrie 2001. Conform necrologului ei, Sonia Mercedes Morales Puopolo, 58 de ani, a murit în 11 septembrie 2001 în zborul 11 al companiei aeriene American Airlines. Femeia a fost descrisă ca “o lideră recunoscută pe plan internaţional în domeniul filantropiei şi politicii, precum şi o protectoare a artelor; s-a devotat îmbogăţirii vieţii altora.” În plus, necrologul său mai susţinea: “Împreună cu soţul ei, Dominic, dna Puopolo a contribuit semnificativ la Partidul Democrat şi a fost un susţinător de top al eforturilor electorale ale fostului preşedinte Bill Clinton şi ale senatoarei Hillary Rodham Clinton”.

Totuşi, Sonia, s-a numărat printre cele 92 de persoane aflate în American Airlines Flight 11 în 11 septembrie 2001, când avionul a intrat în turnul de nord al World Trade Center în New York City.

Ea s-a aflat la două scaune distanţă de teroristul Mohammad Atta.

Povestea ia o turnură chiar mai bizară: muncitorii din World Trade Center au descoperit în mod miraculos una dintre mâinile Soniei Morale – cu verigheta de nuntă aflată încă pe deget – la 11 luni după atacurile din 11 septembrie. Pe locul în care s-au prăbuşit turnurile. Verigheta a fost returnată fiice sale, Sonia Tita Puopolo. S-a declarat că inelul a fost găsit neafectat, îngropat sub 1,6 milioane tone de oţel, praf şi pietriş.