Macovei despre "obsesia Soros": Dragnea nu are nicio limită a minciunii

Cu siguranţă în PSD sunt oameni care au beneficiat de burse din partea lui Soros iar acum, în ipocrizia lor, se uită cum Dragnea fabulează despre gândul rău pe care magnatul l-a pus Guvernului şi probabil mai şi aplaudă, susţine Macovei.
Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

Să deţii atâta putere, să faci numai ce vrei tu în ţara asta, cum face Dragnea, şi să te smiorcăi zilnic că Soros îţi vrea răul, înseamnă să nu mai ai nicio limită a minciunii, a opinat europarlamentarul Monica Macovei într-un interviu acordat publicaţiei Reporter Virtual.

"Sper că nu mai crede nimeni fabulaţiile lui Dragnea despre George Soros. Mai sunt câteva ţări unde este o campanie împotriva lui George Soros: în Macedonia, unde starea politică este foarte proastă, şi în Ungaria condusă de Orban, care este împotriva Uniunii Europene şi care a interzis universităţile străine şi finanţarea organizaţiilor neguvernamentale de finanţatori externi, vrând să se asigure că educaţia şi societatea civilă sunt exclusiv sub puterea lui, direct sau indirect", a declarat Macovei.

Fostul ministru al Justiţiei a reamintit că unii din cei mai înverşunaţi anti-sorosisti au avut burse finanţate de Fundaţia Soros, acesta fiind cazul premierului Ungariei, iar la noi în ţară sunt cu siguranţă membri PSD în aceeaşi situaţie.

"Aţi văzut că Victor Ponta a avut un consilier fost bursier Soros. Şi cu siguranţă sunt şi alţi membri PSD în aceeaşi situaţie, pentru că au beneficiat de acea oportunitate, creată de George Soros acum mulţi ani, de dezvoltare a societăţii civile în România. Iar acum stau şi se uită la Dragnea cum fabulează despre George Soros şi probabil că în ipocrizia lor îl şi aplaudă pe Dragnea", a declarat europarlamentarul.

Interviul integral poate fi citiţi aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne