Ponta: Dragnea le-a făcut o "strategie" şi bieţilor oameni din Teleorman. Urmau să aibă aeroport, autostradă, spital regional

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat dur după ce Guvernul Dăncilă a pus pe masă un proiect potrivit căruia o comisie condusă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va putea stabili strategia României pentru următorii 20 de ani.
Victor Ponta, 07 septembrie 2015
Victor Ponta, 07 septembrie 2015 (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Strategia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, până în 2040 este simplă, să ia voturile şi banii oamenilor şi să nu facă nimic din ce le-a promis, ca de exemplu "Strategia de dezvoltare a judeţului Teleorman" din 2010, a apreciat luni, pe pagina sa de socializare, fostul premier Victor Ponta.

"Dragnea nu e în stare să guverneze România nici de la o zi la altă, de la săptămână la alta, sau de pe o lună pe altă - tot ce s-a construit bun în 2012-2016 acum se fură sau se distruge! România arată mai rău decât în 2010 cu Băsescu deşi nu este nicio criză mondială / dar el ştie cum trebuie guvernată România până în 2040. Care este Strategia lui Dragnea până în 2040? Cum spuneam: e foarte simplă-vrea să facă bani şi proprietăţi în România sau Brazilia / să îşi pună "fetele" în funcţii de unde să îl servească şi să îl aduleze ca şi cadânele din Harem pe Suleyman / să scape de dosarele penale pentru toate hoţiile pe care le-a făcut în trecut şi pe care le va face în viitor. Unii spun că este o glumă sinistră / alţii că paranoia lui Dragnea este atât de avansată încât are nevoie de proiecte şi manifestaţii comunistoide (genul celei de la Piteşti unde au lipsit doar portretele gigant ale "Conducătorului")!", a declarat Ponta.

Fostul premierul susţine că Dragnea doar "vrea să vă ia banii şi voturile, are experienţă - a mai făcut “Strategii” la fel ca aceasta pe care o propune pt toată ţara".

"Să recapitulăm: în 2010 Liviu Dragnea le-a făcut o strategie bieţilor oameni din Teleorman / până în 2016 (sigur dacă îl votau doar pe Dragnea la conducere) urmau să aibă în judeţul lor: aeroport, hidrocentrală, autostradă, spital regional şi grădiniţe moderne etc. Pentru a face documentul Dragnea a cheltuit cam 100.000 euro bani publici (din care 75% bani europeni) / şi-a făcut şi afişe de campanie electorală pentru el tot cu acei bani. Între timp din promisiunile din document s-au realizat fix ZERO / dar firma Teldrum a făcut profit cam 10 milioane de euro anual lucrând cu CJ Teleorman şi alte instituţii publice / iar Dragnea a ajuns mare şef la Bucureşti şi acum îi “fraiereşte” pe toţi românii cu “Strategii Science Fiction” cum a făcut şi cu locuitorii Teleormanului", a precizat Ponta.

Fostul şef PSD susţine că Dragnea vrea să aplice metoda de la Teleorman pe plan naţionali şi chiar internaţional.

"După care metoda de la Teleorman se aplică pe plan naţional: vă promite salarii duble şi în final luaţi mai puţin; promite că luptă cu “Statul Paralel” dar face el un stat paralel la Scroviştea; are o Strategie să o schimbe pe Kovesi dar de fapt nu se atinge nimeni de ea dacă a lăsat-o moale cu Dosarul Teldrum / ba chiar metoda de la Teleorman acum se aplică şi pe plan internaţional: are o Strategie să mute ambasada României la Ierusalim dar ştie bine că nu se mişcă nici măcar un fax sau un xerox-doar Dragnea e fericit că acum de la şarlatan judeţean a ajuns chiar şarlatan internaţional! Aşa că soluţia este foarte simplă şi clară: ne lăsăm minţiţi, păcăliţi, cumpăraţi şi batjocoriţi cum s-au lăsat oamenii din Teleorman cu Strategia din 2010? Sau îl trimitem pe Dragnea să îşi scrie Strategia la Rahova... până în 2040? De noi depinde", a afirmat Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne