Ponta, despre trei lideri liberali: Nu pot să-şi ţină gura, ne putem lipsi de ei

Seminarul cu titlul „Regionalizarea: abordări comparative franco-germane”, la Palatul Parlamentului. În imagine premierul Victor Ponta.
Seminarul cu titlul „Regionalizarea: abordări comparative franco-germane”, la Palatul Parlamentului. În imagine premierul Victor Ponta. (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
18.04.2013

Premierul Victor Ponta a părut foarte deranjat de remarcile făcute în ultima vreme de trei reprezentanţi ai liberalilor şi anume Frunzăverde, Roşca Stănescu şi Orban, cărora le-a adresat un mesaj dur. Cei trei nu s-au ferit să critice Guvernul condus de Ponta şi deciziile pe care le-a luat acesta.

"Există câţiva oameni de la PNL care nu au niciun fel de cădere sau mandat din partea PNL, dar care se trezesc vorbind. Este un termen generic, că unii se trezesc şi seara să vorbească. Până la un anumit moment, o să-i ignor, de la un moment încolo sigur că o să le cer partenerilor mei de coaliţie să stabilim: eu nu am alianţă nici cu Frunzăverde, nici cu Roşca Stănescu, nici cu Orban, eu am alianţă cu PNL şi cu PC şi dacă Guvernul ăsta e bun, atunci e bun, dacă Guvernul nu e bun, îi punem pe Frunzăverde şi pe Roşca să conducă ţara", a precizat Ponta.

Premierul i-a mai criticat pe cei trei că doresc să ajungă vedete la televizor şi că există riscul să fie stricat un lucru foarte bun.

"Eu nu pot să mă duc să explic în teritoriu la un primar PSD că Frunzăverde sau nu mai ştiu cine vorbeşte de capul lui. Fiecare are impresia că "Stai aşa, e o problemă". Nu e nicio problemă, chiar funcţionează foarte bine lucrurile, şi în Guvern, şi în Coaliţie, dar cred că vă aduceţi aminte cum a fost şi cu alte guvernări de coaliţie şi uite că de la tot felul de oameni s-au stricat lucruri bune", a declarat premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor