Ponta, acid la adresa lui Iohannis: "Acum se pricepe şi la Finanţe, nu numai la Transporturi"

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

La scurtă vreme după ce şeful statului a declarat că încă analizează oportunitatea promulgării noului Cod Fiscal, Ponta îi dă o replică acidă acestuia, punându-i la îndoială priceperea în materie de finanţe.

"Acum se pricepe şi la Finanţe, nu numai la Transporturi", a declarat Ponta, citat de Hotnews, făcând aluzie la respingerea, de către preşedinte, a nominalizării lui Mihai Fifor la Ministerul Finanţelor.

Revenind la Codul Fiscal, a cărui oportunitate a fost pusă la îndoială şi de Consiliul Fiscal, Guvernatorul BNR, CE şi FMI, Ponta a declarat că această lege nu a fost scrisă de el, ci de Ministerul de Finanţe împreună cu consultanţii şi a reamintit că acesta a fost "votat unanim de PNL".

"Avem mare nevoie să păstrăm creştere economică, crearea de locuri de muncă. Că alte ţări or fi nemulţumite că România se dezvoltă, asta e problema lor, eu la România mă gândesc", a mai declarat Ponta la o zi după ce vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, a declarat că programul de asistenţă financiară al CE pentru România este "deraiat", întrucât modificările fiscale vizate de Guvernul Ponta, în special reducerea TVA, creează îngrijorări.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne