Plumb salută participarea lui Oprea la şedinţa BPN al PSD: "Guvernarea va continua, este o guvernare stabilă"

Rovana Plunb
Rovana Plunb (Epoch Times România)

Cu partidul întărit de fuziunea cu PP DD-ul, a cărui înghiţire a anunţat-o luni, premierul interimar Gabriel Oprea s-a prezentat luni la sediul central al PSD pentru a participa la şedinţa Biroului Permanent Naţional al acestei formaţiuni, relatează Agerpres.

În pofida neliniştilor pe care Oprea le-a stârnit în PSD prin declaraţiile sale vizând susţinerea lui MRU la şefia SIE, şi nu numai, preşedintele UNPR a fost primit sub semnul aparentei armonii:

"Începem săptămâna cu decizii importante. Vreau să salut prezenţa colegului nostru, a domnului general şi prim-ministru interimar, preşedinte al UNPR Gabriel Oprea şi să încep prin a vă spune că în ultima perioadă am vorbit cu colegii din teritoriu dar şi cu simpatizanţi şi membri ai partidului. Vreau să vă spun că PSD este un partid unit, stabil. De asemenea guvernarea va continua, este o guvernare stabilă", a declarat preşedintele interimar al PSD Rovana Plumb la începutul şedinţei.

Plumb a mai ţinut să adauge că şi coaliţia este stabilă, iar săptămâna trecută a luat decizii importante, cum ar fi aprobarea Codurilor fiscale, iar guvernarea trebuie să continue.

"Astăzi vom avea de luat o decizie în ce priveşte votul nostru politic privind nominalizarea făcută de către preşedintele Klaus Iohannis, de asemenea vreau să vă informez că sunt în contact permanent cu preşedintele partidului şi primul ministru Victor Ponta", a menţionat Plumb.

Şefa interimară a PSD a mai precizat că activitatea parlamentară continuă în mod normal şi că este în legătură permanentă cu Victor Ponta, aflat incă în Turcia, la recuperare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne