Patru lei despăgubire de la Mega Image pentru un suc cu viermi

Persoana care a avut surpriza să descopere viermi în fresh-ul de portocale a aflat, pe Facebook, că păţania sa nu este un caz singular.
Suc cu viermi
Suc cu viermi (Facebook, Alexandra Orhei)

Mega Image a oferit o despăgubire de 4 lei unei bucureştence care a avut neplăcuta surpriză să descopere viermi în sucul "proaspăt'' de portocale achiziţionat luni, 29 august, dintr-un magazin din cartierul Drumul Taberei (zona Favorit), relatează puterea.ro. Cei 4 lei reprezintă contravaloarea sucului cu viermi.

Povestea sucului cu viermi şi a despăgubirii a fost făcută publică chiar de protagonista întâmplării, doamna M.N, care a relatat păţania într-un scurt articol postat pe portalul unei televiziuni de ştiri: ''Într-o sticlă de fresh de portocale, ce se află în perioada de valabilitate, potrivit etichetei lipite pe recipient, au fost găsiţi viermi ce păreau morţi. După ce sucul a fost scos din frigider şi lăsat circa o jumătate de oră la temperatura camerei, am scos un vierme din sticlă, l-am lăsat pe lama unui cuţit şi vietatea a început să mişte. Sucul de portocale a fost cumpărat luni, 29 august, dintr-un magazin din Bucureşti şi, conform etichetei, este produs pe 27 august şi expiră pe 30 august''.

M.N. a postat imagini cu viermii din sucul de portocale şi pe contul său de Facebook şi a aflat, din comentariile altor persoane, că păţania sa nu este singulară. De asemenea, clienta Mega Image a sesizat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumătorului. ANPC i-a transmis că va cerceta şi îi va da un răspuns la sesizare în termen de 30 de zile.

În urma sesizării Mega Image, M.N. fost contactată, prin intermediul mesageriei Facebook, de un reprezentant al companiei, care a invitat-o să se prezinte la magazinul de la care a achiziţionat sucul, cu bonul care să probeze achiziţia, în vederea rambursării contravalorii produsului. „Ne cerem scuze pentru situaţie! Ne poţi transmite din ce magazin ai achiziţionat produsul şi o imagine a etichetei? Dorim să investigăm situaţia pentru a identifica lotul şi cauza acestei neconformităţi. De asemenea, te rugăm să mergi în magazin, cu bonul fiscal şi produsul, pentru a ţi se restitui contravaloarea. Îţi mulţumim!”.

''Noaptea minţii. Mega Image vrea să mă plătească cu 4 lei (contravaloarea produsului), pentru viermii pe care i-am găsit în suc, şi îşi cere scuze. Şi gata, s-a rezolvat problema... Asta chiar mi se pare o desconsiderare a clientului'', a comentat răspunsul, pe contul său, M.N.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne