Patricia Ţig şi Irina Begu părăsesc turneul de la Seul

Toate româncele participante la turneul de la Seul au fost învinse şi nu a mai rămas niciuna în competiţie: Patricia Ţig în proba de simplu şi Irina Begu in cea de dublu feminin.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu. (Hungarian Tennis/facebook)

Patricia Ţig (locul 124 WTA), promovată pe tabloul principal din calificări, s-a oprit în optimile turneului WTA Korea Open de la Seul, cu premii totale de 250.ooo USD, fiind învinsă de spaniola Paula Badosa (88), cu scorul de 6-4, 6-2, într-o partidă care a durat o oră şi 24 de minute.

Patricia îşi va îmbunătăţi poziţionarea în clasamentul WTA datorită punctelor câştigate în calificări şi în turul unu al turneului.

În proba de dublu a aceluiaşi turneu, perechea româno-rusă Irina Begu / Margarita Gasparian a fost învinsă de surorile gemene din Cehia Karolina Pliskova / Kristina Pliskova, cu scorul simetric de 6-3, 6-3.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport