Patricia Ţig şi Irina Begu părăsesc turneul de la Seul

Toate româncele participante la turneul de la Seul au fost învinse şi nu a mai rămas niciuna în competiţie: Patricia Ţig în proba de simplu şi Irina Begu in cea de dublu feminin.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu. (Hungarian Tennis/facebook)

Patricia Ţig (locul 124 WTA), promovată pe tabloul principal din calificări, s-a oprit în optimile turneului WTA Korea Open de la Seul, cu premii totale de 250.ooo USD, fiind învinsă de spaniola Paula Badosa (88), cu scorul de 6-4, 6-2, într-o partidă care a durat o oră şi 24 de minute.

Patricia îşi va îmbunătăţi poziţionarea în clasamentul WTA datorită punctelor câştigate în calificări şi în turul unu al turneului.

În proba de dublu a aceluiaşi turneu, perechea româno-rusă Irina Begu / Margarita Gasparian a fost învinsă de surorile gemene din Cehia Karolina Pliskova / Kristina Pliskova, cu scorul simetric de 6-3, 6-3.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport