(P) Vacanţă la munte cu bebe? Iată ce haine de bebeluşi trebuie să nu îţi lipsească din bagaj!

Atunci când vor să plece cu bebeluşul în vacanţă, mulţi părinţi preferă să îşi amâne planurile până mai creşte cel mic. Totuşi, unii dintre ei au curajul să se aventureze într-o mică excursie, în speranţa că celui mic îi va face bine aerul de munte.
liloo.ro
liloo.ro

Dacă şi tu faci parte din această categorie, ai grijă ce haine de bebeluşi pui în bagaj, astfel încât copilul tău să nu se îmbolnăvească din cauza frigului. Asigură-te că îl îmbraci corespunzător şi că nu îl expui prea mult vremii capricioase. Iată câteva sfaturi utile pentru "echiparea" dinaintea vacanţei!

Haine subţiri şi haine groase

Chiar dacă urmăreşti prognoza meteo înainte să pleci în vacanţă la munte cu bebeluşul, nu strică să pui în bagaj atât haine de bebelusi groase, cât şi haine de bebeluşi mai subţiri, pe care să le poată purta pe dedesubt. Nu uita că vei avea nevoie de ele şi atunci când îl vei schimba în interiorul camerei, prin urmare poţi pune un număr mai mare de articole de îmbrăcăminte.

liloo.ro
liloo.ro

De exemplu, alege body-uri cu guler, tip maletă, în care cel mic să se simtă confortabil pe toată durata vacanţei. De asemenea, poţi adăuga în bagaj şi salopete cu mânecă lungă, realizate din bumbac moale, care să ajute la menţinerea căldurii corporale. Pentru interior, nu uita de pantalonii cu botoşei şi bluziţele cu capse plastifiate special concepute pentru nou născuţi, în culori vesele.

Accesorii utile

Pe lângă hainele de bebeluşi, din bagajul de vacanţă nu ar trebui să lipsească scutecele care nu zgârie şi nu irită pielea, de care micuţul are nevoie în orice moment. Ţinând cont de faptul că temperaturile sunt mult mai scăzute în zona de munte, asigură-te că ai la dispoziţie căciuliţe călduroase, care să îi acopere complet capul bebeluşului tău şi mănuşi moi şi plăcute la atingere, care să îi protejeze extremităţile. Orientează-te spre produse realizate din fibre naturale de calitate superioară pentru a fi sigură că pielea sensibilă a copilului nu are de suferit.

liloo.ro
liloo.ro

Dacă eşti o mămică grijulie, pune pe lista de haine de bebeluşi şi accesorii şi 2-3 păturici cu care să îl înveleşti pe nou-născut de fiecare dată când îl scoţi afară la plimbare. Nu acoperi în totalitate faţa bebeluşului, pentru ca acesta să poată respira, însă ai grijă să nu îl ţii foarte mult în mediul rece. Îi poţi verifica mereu temperatura corpului pentru a te asigura că nu a transpirat sau nu e predispus la răceli. Iar pentru că niciodată nu strică să ai şi câteva accesorii suplimentare la tine, completează bagajul cu prosopele pufoase cu glugă, care îţi vor fi de mare ajutor atunci când îi vei face o băiţă şi baveţici simpatice pe care să le poarte la ora mesei. Evident, jucăriile, biberonul şi suzeta sunt obiecte de care nu te poţi despărţi.

Acum că eşti pregătită să pui toate articolele necesare unui nou-născut în bagaj, intră pe Liloo.ro şi alege cele mai călduroase haine de bebeluşi cu care să îţi îmbraci micuţul în vacanţă. Profită de reduceri şi achiziţionează piese vestimentare practice şi confortabile pe care cu siguranţă le vei îndrăgi încă din prima clipă!