(P) Unde poţi efectua online o reîncărcare Orange în cea mai mare siguranţă?

În timpul izolării sociale, nevoia de a utiliza servicii online a crescut considerabil. Majoritatea afacerilor cu produse şi servicii care pot fi oferite şi fără contact direct au fost nevoite să dezvolte noi metode de a ajunge la clienţi pentru a putea supravieţui crizei economice.

Unele servicii însă, erau deja disponibile online, iar această variantă şi-a solidificat poziţia în topul preferinţelor utilizatorilor în urma recentelor schimbări. Este şi cazul reîncărcării online a cartelei de telefon mobil, un lucru fără de care nu putem avea parte de comunicarea atât de necesară cu prietenii, familia şi colegii de muncă.

Reîncărcarea online, mai necesară ca oricând

ANCOM (Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii) a dat în luna mai a anului 2020 un raport publicităţii care conţine numeroase date statistice despre comunicaţiile din România. Dintre acestea, le menţionăm pe cele legate de telefonia mobilă:

  • Există 22,7 milioane de cartele SIM active de telefonie mobilă în ţară, dintre care 58% pe bază de abonament şi 42% pe bază de cartele preplătite.

  • Traficul mediu de telefonie mobilă efectuat de un locuitor a fost de 4 ore şi 44 minute/lună, respectiv de 44 SMS-uri pe lună, acestea din urmă fiind în uşoară scădere pe fondul creşterii utilizării aplicaţiilor de mesagerie instant şi a reţelelor sociale.

  • În funcţie de numărul de cartele SIM active la sfârşitul anului 2019, Orange deţine poziţia 1 în top, cu 39% din cota de piaţă, urmată de Vodafone cu 30%, ceilalţi furnizori însumând restul de 31%.

Orange fiind liderul de piaţă, iar cartelele preplătite reprezentând în continuare o pondere considerabilă a utilizatorilor, este lesne de înţeles că o reincarcare Orange este printre cele mai necesare servicii în mediul online anul acesta. Dar cum există numeroase opţiuni pentru acest lucru, te vom ajuta să o alegi pe cea mai de încredere şi fără costuri suplimentare.

Pe site-ul Incarca.ro poţi efectua o reîncărcare Orange în siguranţă, bazându-te în primul rând pe experienţa unei companii care oferă aceste servicii încă din anul 2013 şi pe profesionalismul de care a dat dovadă în anii săi de existenţă pe piaţă. Siguranţa este, de asemenea, la mare preţ pe Incarca.ro, întrucât toate datele pe care le introduci pentru a efectua o reîncărcare Orange sunt criptate şi stocate în procesatorul de plăţi exclusiv cu scopul de a confirma tranzacţia şi de a trimite alte informaţii ulterioare, dacă acestea sunt necesare.

Bonusuri speciale pentru reîncărcarea online

Dacă efectuezi o reîncărcare Orange pe Incarca.ro vei beneficia şi de bonusuri la reîncărcarea online, în funcţie de cât credit doreşti să adaugi, după cum urmează:

  • La 6 Euro ai bonus 1,20 Euro.

  • De la 7 până la 11 Euro ai bonus 1,35 Euro.

  • Pentru reîncărcările de peste 12 Euro primeşti bonus de 2,70 Euro.

Bucură-te şi tu de avantajele pe care site-ul Incarca.ro le oferă la o reîncărcare Orange, completează formularul de pe prima pagină şi vei descoperi că procedura este foarte simplă! Creditul tău va fi reîncărcat în doar câteva minute şi vei putea să ai parte din nou de comunicarea cu cei cu care ai nevoie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură