(P) De ce să foloseşti site-ul CautiMasina pentru a cumpăra un automobil? 9 avantaje imbatabile!

Vrei să-ţi cumperi un automobil nou şi nu ştii de unde să începi căutările? Indiferent dacă ne referim la maşinile second hand sau cele noi, piaţa din România este foarte generoasă la acest capitol şi fără un punct de pornire care să te conducă direct pe calea cea dreaptă, găsirea unei maşini potrivite poate dura chiar şi câteva luni.

De aceea, încearcă site-ul CautiMasina, un agregator de anunţuri unde vei găsi informaţii despre majoritatea automobilelor vândute pe piaţa românească şi beneficiezi şi de o mulţime alte avantaje imbatabile. Iată câteva dintre acestea:

#1 Peste 200.000 de anunţuri actuale la un singur click distanţă

Decât să cauţi în toate colţurile internetului maşina potrivită, este mult mai simplu să utilizezi o singură platformă şi să găseşti acolo tot ceea ce îţi trebuie. Chiar şi memorarea sau notarea fiecărui site unde ai găsit ceva ce îţi place se poate transforma într-o corvoadă. Dar cu platforma CautiMasina este uşor deoarece ştii că ai toate informaţiile importante într-un singur loc.

#2 Pe site-ul CautiMasina este simplu să cauţi exact ceea ce te interesează!

Nu-ţi mai pierde vremea cu lectura a mii de anunţuri care oricum nici măcar nu te interesează dacă le-ai fi putut filtra de la început! Pe CautiMasina, în funcţie de nevoile pe care le ai, poţi să vizualizezi doar anunţuri cu maşini aflate în garanţie, maşini hibride, maşini electrice şi multe alte categorii unde şansele să se găsească şi viitoarea ta maşină sunt cele mai mari!

#3 Caută-ţi maşina în funcţie de bugetul pe care îl deţii

Cu toate că pentru un amator de automobile este foarte plăcut să “răsfoiască” chiar şi online anunţuri cu maşini scumpe sau rare, când te grăbeşti să cumperi o maşină, pur şi simplu nu are rost să citeşte despre maşini de zeci de mii de euro, când bugetul tău abia depăşeşte suma de 10.000. De aceea, mergi la sigur şi vizionează doar modelele pe care ţi le permiţi, pentru a putea fi cât mai eficient.

#4 Dacă ai o marcă preferată, concentrează-te doar pe ea

În momentul actual, pe platforma CautiMasina există peste 27.000 de anunţuri cu maşini Volkswagen, aproximativ 17.000 de anunţuri cu maşini Audi, cam tot atâtea cu maşini Mercedes-Benz, peste 13.000 de anunţuri cu maşini BMW şi multe alte mărci. Alege compania care îţi place cel mai mult şi porneşte căutările de acolo!

#5 Află preţul corect pentru maşinile care te interesează

Profită de funcţia “Evaluează” şi verifică dacă proprietarul maşinii pe care vrei s-o cumperi o vinde la preţul corect. De ce să plăteşti în plus pentru un automobil pe care îl poţi găsi şi în altă parte, la aceeaşi calitate, dar mai ieftin?

#6 Chiar dacă nu găseşti ceva interesant acum, merită să revii şi mâine!

Anunţurile postate pe platforma CautiMasina sunt actualizate oră de oră. Astfel, dacă ai găsit deja o maşină, ai garanţia că anunţul ei este de actualitate. Mai mult, dacă ai căutat şi nu ai găsit nimic care să te atragă în ciuda ofertei foarte generoase, întoarce-te peste câteva ore sau chiar a doua zi pentru că sigur te aşteaptă ceva nou.

#7 Profită de ofertele zilei ca să primeşti mult şi să plăteşti putin

Pe platforma CautiMasina sunt postate zi de zi şi o mulţime de oferte atrăgătoare, cu maşini la cele mai bune preţuri. Verifică-le pe toate şi dacă nu ai în plan o anume marcă de maşină sau un model preferat, profită de ele ca să ieşi în avantaj.

#8 Fii primul care află de tot ce-i nou pe piaţă

Folosind platforma CautiMasina eşti mereu la curent cu noutăţile din piaţa auto de maşini rulate şi noi. Cu acest agregator de anunţuri nu mai este necesar să explorezi şi alte site-uri şi, de asemenea, să vezi de mai multe ori un anunţ pe care l-ai văzut deja, dar nu prezintă interes. Accesează direct din pagina principală categoria “Cele mai noi anunţuri” şi descoperă ofertele fierbinţi.

#9 Creează filtrul perfect pentru tine

Dacă niciuna din metodele de filtrare a anunţurilor disponibile pe platforma CautiMasina nu ţi se potriveşte exact, atunci creează propriul filtru şi găseşte din start maşina potrivită!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură