(P) Dă un refresh tehnologiei cu aceste gadgeturi de ultimă generaţie!

Dispozitivele inteligente şi portabile pe care le folosim în fiecare zi au intrat de mult timp în necesitatea şi obiceiul nostru, iar acestea îşi dovedesc utilitatea predominant în divertisment şi comunicare. Felul în care gândim şi interacţionăm, activităţile cotidiene şi modul în care petrecem timpul liber s-au schimbat foarte mult faţă de acum 20 de ani.
gadgetworld.ro
gadgetworld.ro

Aceste schimbări majore în comportamentul şi obiceiurile noastre se datorează, în mare parte, device-urilor de care ne folosim. Tableta şi smartphone-ul, ceasurile şi televizoarele inteligente sau căştile şi boxele wireless sunt numai câteva exemple de gadgeturi care ne fac viaţa mult mai uşoară şi facilitează accesul la informaţia de ultimă oră. Procesul continuu de dezvoltare a tehnologiei completează constant lista funcţiilor pe care le avem la dispoziţie, astfel determinând îmbunătăţirea permanentă a gadgeturilor şi device-urilor deja existente.

Pentru a realiza cât de utile ne sunt gadgeturile în majoritatea activităţilor vieţii de zi cu zi, în rândurile de mai jos vei putea găsi câteva dispozitive ce oferă cea mai simplă, comodă sau eficientă variantă de a întreprinde o anumită acţiune. Astfel, toamna aceasta a venit cu noi gadgeturi care îţi vor oferi un binemeritat “refresh” al tehnologiei. Iată 5 device-uri care te-ar putea ajuta cu succes în diferite situaţii:

- Tableta pentru desen 12 inch şi Tableta pentru desen 8.5 inch

gadgetworld.ro
gadgetworld.ro

Nu numai adulţii se pot bucura de folosirea gadgeturilor de ultimă generaţie, ci şi copiii de diferite vârste. Sigur, o plimbare prin parc sau joacă cu mingea sunt activităţi excelente pe care să le faci împreună cu puştiul tău, însă vremea nu-ţi permite întotdeauna să organizezi activităţi în aer liber. Astfel, noile tablete electronice pentru desen din seria de gadgeturi educaţionale te vor ajuta când vremea nu va ţine cu tine. Acestea sunt disponibile în două dimensiuni, însă oferă aceeaşi utilitate şi satisfacţie. Sunt ideale pentru momentele în care micuţul tău încearcă să-şi exprime spiritul creativ sau vrei să-l înveţi să scrie primele litere.

- Oglindă amuzantă pentru monitor

gadgetworld.ro
gadgetworld.ro

Multe dintre spaţiile de lucru ale companiilor moderne sunt organizate sub forma “open space”, astfel încât şansele ca tu să împarţi biroul cu alte persoane sunt destul de ridicate. În această situaţie, sigur ai nevoie de un “ajutor” care să îţi “acopere spatele”. Din seria de gadgeturi simple şi utile, această oglindă pentru monitorul computerului sau al laptopului tău face exact acest lucru: îţi permite să monitorizezi în permanenţă spaţiul de lucru din spatele tău, astfel încât să nu te trezeşti cu managerul care se uită la tine cum urmăreşti videoclipuri pe Youtube sau scrii comment-uri pe Facebook.

- Ochelari cu mărire Zoomies şi Ochelari cu mărire 2.1X

gadgetworld.ro
gadgetworld.ro

Cu toate că fac parte din aceeaşi categorie de gadgeturi, aceste dispozitive practice sunt utile în situaţii diferite. Astfel, ochelarii cu mărire 2.1X pot fi folosiţi în condiţii excelente pentru vizionarea unui film la televizor sau la cinema ori pentru o experienţă mult mai bună atunci când citeşti ziarul. În schimb, ochelarii Zoomies măresc imaginea de până la 4 ori, astfel încât sunt ajutorul ideal la un meci de fotbal sau la o ieşire în natură.

Pentru a putea studia o ofertă generoasă de gadgeturi şi dispozitive inteligente din diverse categorii, potrivite atât adulţilor, cât şi copiilor, intră acum pe GadgetWorld.ro! De asemenea, pe lângă posibilitatea comandării online şi livrarea rapidă, vei beneficia şi de reducerile de toamnă la numeroase gadgeturi cu mare potenţial în lista de cadouri pentru colegii, prietenii sau membrii familiei tale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură