(P) Ai nevoie de consultanţă în achiziţii publice? Contactează o casă de avocatură New Law

Persoanele care vor să facă o achiziţie publică trebuie să se asigure că totul va decurge conform legii, însă doar un avocat specializat în acest domeniu cunoaşte demersurile legale. Acesta se va asigura că toate formalităţile vor fi îndeplinite pentru ca achiziţia să fie în conformitate cu legea.

Dacă ai nevoie de consultanţă achiziţii publice, casa de avocatură NZA (Nicolae, Zorin şi Asociaţii) îţi stă la dispoziţie. Avocaţii din cadrul acestei companii se ghidează după principiul New Law şi oferă servicii profesionale, la preţuri avantajoase.

Ce presupune conceptul New Law?

New Law este o nouă paradigmă juridică folosită exclusiv în avantajul clienţilor. Dacă vei apela la serviciile de consultanţă în achiziţii publice oferite de NZA, nu vei mai fi taxat pe oră, ci vei plăti o sumă fixă pentru serviciile oferite. Un avocat NZA specializat în consultanţă achiziţii publice are o comunicare transparentă în relaţia cu clienţii, pentru ca aceştia să înţeleagă cu ce probleme se confruntă şi ce soluţii există. Prin intermediul principiului New Law, limbajul juridic, greu de înţeles pentru o persoană care nu are cunoştinţe în domeniu, a fost eliminat din conversaţiile cu clienţii, fiind înlocuit cu un limbaj clar şi uşor de înţeles pentru oricine.

În ce constă procedura de achiziţie publică?

Un avocat care oferă consultanţă în achiziţii publice trebuie să cunoască foarte bine acest domeniu şi procedurile aferente. Specialistul are rolul de a întocmi în mod corect şi legal documentele de participare la licitaţie. Aceste acte vor fi analizate în detaliu de către comisia de expertiză, aşa că este foarte important să fie realizate conform prevederilor legale. De asemenea, un avocat specializat în consultanţă achiziţii publice va fi alături de client pe toată perioada desfăşurării procesului de licitaţie, pentru a preîntâmpina eventualele probleme şi pentru a le rezolva pe cele curente.

Prin urmare, iată ce include expertiza de consultanţă în achiziţii publice oferită de casa de avocatură NZA:

– Consultanţă juridică generală cu privire la interpretarea şi aplicarea legislaţiei pentru proceduri dedicate achiziţiilor publice;

– Analiza documentelor de atribuire şi identificarea eventualelor încălcări ale legilor aplicabile;

– Pregătirea documentelor de calificare cu scopul de a determina conformitatea acestora cu documentaţia de atribuire;

– Pregătirea acordurilor de asociere în participaţie şi a acordurilor de subcontractare;

– Pregătirea cererilor de clarificare şi răspunsurile la cererile de clarificare emise de autorităţile contractante;

– Consultanţă juridică pentru negocierea, încheierea şi îndeplinirea acordurilor de achiziţii publice.

Cum poţi contacta un avocat NZA care oferă consultanţă în achiziţii publice?

În prezent, este mult mai uşor să rezolvi orice problemă legată de domeniul achiziţiilor publice dacă beneficiezi de servicii de consultanţă. Indiferent de valoarea achiziţiei care va fi efectuată, apelează la o casă de avocatură profesionistă, aşa cum este NZA, care prin experienţa acumulată să poată garanta succesul întregului proces.

Avocaţii NZA au o viziune ancorată în prezent şi vor preîntâmpina dificultăţile de ordin juridic, astfel încât tu te vei bucura de cele mai eficiente soluţii. Intră pe site-ul www.nza.ro dacă vrei să contactezi un avocat specializat în consultanţă achiziţii publice şi vei afla toate informaţiile necesare.